Ensartethed er nøglen til det nære ‘Det sammenhængende nære sundhedsvæsen’ lyder overskriften på det udvalgsarbejde, som regeringen med sig selv for bordenden vil iværksætte sammen med KL og Danske Regioner. Hertil vil jeg gerne selv tilføjet ‘ensartet’.

Jeg håber, det kommende udvalgsarbejde om det nære sundhedsvæsen vil komme et spadestik dybere end rapporter og hensigtserklæringer, og munde ud i en plan, der både er konkret og forpligtende. Vi er nødt til at være enige om, hvor vi sætter ind, og hvem der har hvilke opgaver. Kommunerne har lagt mange kræfter i at forsøge at forebygge indlæggelser med bl.a. akutpladser, men det har vist sig at være svært. De allerfleste ældre patienter er reelt syge, og kan ikke...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind