Er regionerne ved at miste grebet om det nære? Hvor er regionernes ønske om dialog med patientorganisationer, berørte faggrupper og faglig ekspertise i det kommende arbejde med en plan for det nære sundhedsvæsen?

Inden for de seneste to måneder har regeringen indgået økonomiaftale med kommunerne og senere med regionerne. I begge aftaler indgår, at der skal laves en helhedsplan for det nære sundhedsvæsen. Men der er vigtige forskelle i de to aftaler, som må være presset igennem af regionerne, eftersom regeringen jo også stod bag førstnævnte aftale. Kommunerne indgik en aftale om en plan for det nære væsen, og i arbejdet ønskede man at inddrage de faglige selskaber og foreninger samt patientorganisationer. Regionerne insisterede...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind