Jane Lind Bentsen, supervisor, Høje-Taastrup Kommune
»Supervision fremmer læring ved at kigge indad, og skaber en refleksiv adfærd og faglig praksis, som er med til at fremme livskvaliteten hos vores borgere og pårørende. Der opstår nye forståelser for, hvordan medarbejderne kan handle i forhold til borgerne, og hvilke tanker og følelser der kan være i spil i et borgerforløb,« siger Jane Lind Bentson, sundhedsfaglig konsulent og supervisor i Høje-Taastrup Kommune.Foto: Privat

Jævnlig supervision fremmer fagligheden og forebygger omsorgstræthed Flere komplekse borgerforløb og stigende krav fra pårørende slider på mange ansatte i ældre- og hjemmeplejen. I Høje-Taastrup Kommune får ledere og medarbejdere ved Sundheds- og Omsorgscentret tilbudt supervision for at fremme den faglige refleksion og mindske følelsesmæssig træthed.

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.