Høje-Taastrup Kommune er i fuld gang med at indføre en app, der både fungerer som et introduktionsforløb og opslagsværk med alle relevante oplysninger, som en sosu-medarbejder har brug for på et plejecenter. »Medarbejdere, der havde været igennem, har følt sig rigtig godt introduceret til de forskellige arbejdsgange,« siger Ulla Callesen, centerchef for sundhed og omsorg.

App skal fastholde nye plejemedarbejdere i Høje-Taastrup For mange nye sosu-medarbejdere stoppede efter kort tid i Høje-Taastrup Kommune. Nu skal ny app give dem et bedre introduktionsforløb, som skal hjælpe til, at de bliver.

Høje-Taastrup Kommune vil være bedre til at holde fast i sine nye medarbejdere på plejecentrene. Det skal ske ved at give dem en god introduktion. Derfor er kommunen i fuld gang med at indføre en app, der både fungerer som et introduktionsforløb og opslagsværk med alle relevante oplysninger, som en sosu-medarbejder har brug for på et plejecenter. Kommunen kunne se, at en del af de nyansatte på kommunens plejecentre hurtigt stoppede igen. Det fik kommunen til at undersøge baggrunden nærmere...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.