App skal fastholde nye plejemedarbejdere i Høje-Taastrup
Høje-Taastrup Kommune er i fuld gang med at indføre en app, der både fungerer som et introduktionsforløb og opslagsværk med alle relevante oplysninger, som en sosu-medarbejder har brug for på et plejecenter. »Medarbejdere, der havde været igennem, har følt sig rigtig godt introduceret til de forskellige arbejdsgange,« siger Ulla Callesen, centerchef for sundhed og omsorg.

App skal fastholde nye plejemedarbejdere i Høje-Taastrup For mange nye sosu-medarbejdere stoppede efter kort tid i Høje-Taastrup Kommune. Nu skal ny app give dem et bedre introduktionsforløb, som skal hjælpe til, at de bliver.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.