Annemarie Kloborg
Foto: Jesper Balleby

Helsingør vil professionalisere planlægningen af hjemmeplejen Planlægningen af ruteplaner i hjemmeplejen i Helsingør Kommune skal være mere stringent. Kommunen er derfor i gang med et forsøg, hvor planlægningen ensartes og i højere grad baseres på data. Målet er bedre arbejdsmiljø og økonomi.

Hver dag leveres der i omegnen af 2.500 hjemmeplejebesøg fordelt på alle døgnets timer i Helsingør Kommune. Det er noget af et puslespil for kommunens 16 planlæggere at få planlagt alle besøgene, så geografien passer, tiden bliver udnyttet bedst muligt, og både borgere og medarbejdere er tilfredse. Derfor er kommunen aktuelt i gang med et projekt om at lave ‘den gode plan’. Det sker efter en analyse udført af en ekstern konsulentvirksomhed og ved at give planlæggerne de nødvendige data,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.