Tre eksperter: Det skal en sygeplejerske i avanceret klinisk sygepleje kunne Højere fagligt niveau, specialister med rod i virkeligheden og et tæt samarbejde med kommunerne. Tre medlemmer i styregruppen til den nye uddannelse i avanceret sygepleje på Aarhus Universitet giver deres bud på den nye type sygeplejerske.

Der har været stor interesse for den nye kandidatuddannelse i avanceret sygepleje på Aarhus Universitet. Oprindeligt stod otte kommuner, Dansk Sygeplejeråd og Aarhus Universitet står bag uddannelsen. Nu er Kolding Kommune også kommet med i styregruppen. Fra sommeren 2019 vil den nye linje i avanceret klinisk sygepleje – på engelsk kaldet Advanced Practice Nursing (APN) – blive udbudt for første gang i Danmark. Men hvad skal en nyuddannet APN-sygeplejerske kunne? Kommunal Sundhed har spurgt tre medlemmer fra uddannelsens styregruppe, hvad...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind