Sundhedshuse skrider frem trods manglende økonomisk hjælp Selvom regeringen har udsat udmøntningen af puljen på 800 mio. til sundhedshuse, lader det ikke til at spænde ben for for kommunernes planer og projekter på området.

Da tidligere sundhedsminister Nick Hækkerup 20. januar 2015 gæstede KL’s Sundhedskonference, havde han den store gavesæk med sig. I den lå budskabet om, at kommunerne i vid udstrækning ville komme til at råde over de 800 mio. kr., som den daværende regering havde afsat til »investeringer i bedre rammer for praktiserende læger gennem moderne læge- og sundhedshuse«. KL og kommunerne var begejstrede, og sundhedshuse blev hurtigt nævnt som en potentiel løsning på problemerne med overgangen mellem praktiserende læger og kommunale tilbud ud...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind