20 års fokus har gjort Brøndbys læger gode til at bruge kommunale tilbud

20 års fokus har gjort Brøndbys læger gode til at bruge kommunale tilbud I Brøndby Kommune er de praktiserende læger ualmindeligt gode til at henvise til kommunale tilbud, og det er måske ikke så mærkeligt. Succesen hviler nemlig på over tyve års fokus på samarbejde.

En optælling fra KL viste i efteråret, at de praktiserende læger i Brøndby Kommune er blandt de allerbedste, når det kommer til at få henvist patienter til kommunale tilbud. Det er ellers et område, der volder udfordringer mange steder, og derfor har Kommunal Sundhed besøgt vestegnskommunen for at høre, hvad det kræver at sikre et samarbejde, hvor de praktiserende læger sender borgere med et behov i retning af kommunens tilbud. Vi bliver mødt af praktiserende læge og praksiskonsulent Christine Bomholt og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind