Thomas Adelskov

Historiker: Private lægepraksisser er ‘misfoster’ På de praktiserende lægers store efteruddannelseskonference Lægedage gav en historiker sit bud på, hvordan vi får mere helhedstænkning i det danske sundhedsvæsen.

Nedlæg regionerne og afskaf de privatpraktiserende læger. Det var det klare budskab fra historiker og professor på CBS Kurt Jacobsen, da de praktiserende lægers store efteruddannelseskonference Lægedage blev indledt med en åbningsdebat 10. november. Historikeren anbefalede i stedet, at regeringen tager tøjlerne i sundhedsvæsenet: »Det er mærkværdigt, at dem, der har ansvaret for sundhedsvæsenet, ikke har retten til at finansiere det. Det er staten, der betaler, derfor bør det også være den, der skal bestemme,« sagde han ifølge Ugeskriftet.dk. Kurt...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind