Ensartede og sammenhængende sundhedstilbud til nær og fjern

Ensartede og sammenhængende sundhedstilbud til nær og fjern Med KL's nye udspil 'Sammen om sundhed' bliver det tydeligt, at kampen for fremtidens sundhedstilbud skal kæmpes i det nære. Både kommuner og regioner skal forberede sig på mere samarbejde og på at orientere sig mere efter borgerens perspektiv.

Når Danmarks fremtidige cirka 20 hospitaler i teknologisk topform er på plads, har vi så løst alle sundhedsvæsenets problemer? Nej, for kampen for fremtidens sundhedstilbud skal også kæmpes i det nære; hvor patienterne bor og opholder sig. Det er i den kontekst, at KL’s netop offentliggjorte udspil til fremtidens sammenhængende og nære sundhedsvæsen kan læses. Danmarks sundhedsfaglige og politiske landskab udvikler sig i øjeblikket så hastigt, at alle aktører – stat, regioner, kommuner, fagprofessionelle, patienter og pårørende – skal strække sig på...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind