Sundhedstjek i Roskilde fanger helbredsproblemer hos udviklingshæmmede
Der manglede i udgangspunktet et sundhedsfokus på målgruppen med udviklingshæmmede hjemmeboende borgere. Det ændrede projektet med sundhedstjekket, siger Tina Boel, centerleder i Center for Handicap i Roskilde Kommune.

Sundhedstjek i Roskilde fanger helbredsproblemer hos udviklingshæmmede Udviklingshæmmede har ofte svært ved at komme til lægen, men med sundhedstjek i Roskilde, har langt flere fået den behandling, de har brug for. Sundhedsminister ser potentiale i målrettede sundhedstjek som et redskab til at opspore kroniske sygdomme.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.