Pernille Beckmann
Pernille Beckmann (V), borgmester i Greve Kommune og næstformand i Sundhedskoordinationsudvalget, har været med til at lave sundhedsaftalen i Sjælland. Hun er spændt på at se, hvordan den kommer ud og arbejder, hvor medarbejderne får ejerskab over den.

Region Sjælland satser på mental sundhed i ny sundhedsaftale I Region Sjælland er sundhedsaftalen blevet skarpere, mener Pernille Beckmann (V), borgmester i Greve Kommune og næstformand i Sundhedskoordinationsudvalget. Men kommunernes rolle er ikke afgørende i samarbejdet.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA. Googles Privatlivspolitik and vilkår gælder.