Danskernes sundhed går i den forkerte retning

Danskernes sundhed går i den forkerte retning Sundhedsprofilen 2021 er offentliggjort, og den viser, at danskernes generelle sundhed udvikler sig negativt. Specielt er der problemer med mental trivsel, overvægt og ulighed i sundhed.

Sundheden og trivslen i Danmark går ned ad bakke. Indenfor en række områder af danskernes sundhed, er der sket en forværring de seneste år. Det viser den netop offentliggjorte Sundhedsprofilen 2021, hvor flere end 180.000 danskere har svaret på godt 100 spørgsmål om sundhed, sygdom og trivsel. Bag Sundhedsprofilen 2021 står Sundhedsstyrelsen i samarbejde med de fem regioner og Statens Institut for Folkesundhed, SDU. Det er fjerde gang sundhedsprofilen udarbejdes, senest i 2017, og resultatet tegner derfor både et øjebliksbillede...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind