Telemedicin giver kommunale besparelser Resultaterne fra Danmarks største telemedicinprojekt TeleCare Nord blev i går præsenteret. De viser blandt andet, at brugervenlighed er afgørende for borgerne, og at selektion af de rigtige borgere er afgørende for økonomien.

Resultaterne af et af Europas største storskalaprojekter inden for telemedicin, TeleCare Nord, blev i går fremlagt for offentligheden på en konference i Aalborg. Projektet har genereret uvurderlig viden, der kan bruges, når KOL-patienter i resten af landet skal tilbydes telemedicin, skriver parterne bag projektet i en pressemeddelelse. Men vigtigst af alt har TeleCare Nord også dokumenteret, at telemedicin giver gevinster; projektet har nemlig været fulgt tæt af forskere fra Aalborg Universitet. »Forskningen har givet os et mere nuanceret syn på...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.