Nordjyder med hjertesvigt skal overvåge egen sygdom Nordjyske patienter med hjertesvigt kan nu holde øje med deres sygdom hjemmefra ved telemedicinsk hjemmemonitorering.

En tablet, en blodtryksmåler og en vægt. Det er alt der skal til, for at patienter med hjertesvigt kan lave målinger hjemme hos sig selv, og få vejledning uden at skulle lægge vejen omkring sygehuset. Hjertesvigtpatienter i Nordjylland er nemlig med i et nyt projekt, TeleCare Nord Hjertesvigt, som efter en prøveperiode nu udvides til at omfatte flere patienter, skriver Region Nordjylland i en pressemeddelelse. Mindre sygdomsfokus – mere tryghed og livskvalitet Projektet med telemedicin til patienter med hjertesvigt bygger videre...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.