KOL-patienter skal behandles med telemedicin Kommuner har haft gode erfaringer med telemedicin i behandlingen af kronikere. Den nationale lungesatsning skal nu sætte flere med KOL i telemedicinsk behandling.

Når den nationale lungesatsning sættes i gang, så får kommunernes indsats i forhold til tidligt at opspore danskere med KOL også et løft. Det sker blandt andet ved i højere grad at benytte telemedicin. Men også medarbejderne i kommunernes institutioner bliver undervist i at blive bedre til at opdage borgere, der viser tegn på lungesygdomme. Det kan være medarbejderne lægger mere mærke til hoste eller gentagne lungebetændelser. Det nye initiativ skal sørge for at medarbejderne opfordrer borgerne til gå til...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.