Nordjyske hjemmesygeplejersker skal lave flere behandlinger hjemme hos borgeren Indlæggelsestiden for patienter i Region Nordjylland kan gennem et samarbejde med de nordjyske kommuner blive forkortet, når behandlingen fremadrettet kan flyttes til eget hjem.

Nyt initiativ i Region Nordjylland skal bringe behandlingen tættere på borgerne, hvilket kan være med til at styrke både borgernes egen livskvalitet og fokus på et sammenhængende behandlingsforløb. Samtidig kan indlæggelsestiden forkortes eller helt undgås. Det skriver Regionshospital Nordjylland i en pressemeddelelse. Sygeplejersker fra den kommunale hjemmepleje i Vendsyssel bliver undervist på Regionshospital Nordjylland, hvor de bl.a. skal oplæres i at håndtere intravenøs behandling og antibiotika i hjemmet, således kan borgerne fortsætte behandling hjemme frem for på hospitalet. På den...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.