Sådan blev Telecare Nord en tværsektoriel succeshistorie Kommunale såvel som regionale ildsjæle har gennem flere år lagt deres energi i at få skabt succes for Telecare Nord. Læs fem gode råd til at få succes med et tværsektorielt samarbejde.

Danmark vrimler med pilotprojekter, der med succes hjælper borgere og skaber samarbejde på tværs af sektorer. Men kun sjældent lykkes det projekterne at krydse den notorisk vanskelige tærskel fra ‘fra pilotprojekt til storskala-projekt’. Et af de steder, hvor det er lykkedes, er i Nordjylland, hvor Telecare Nord-projektet til borgere med KOL har fået stor succes og er blevet en win-win-win-situation, der både har hjulpet borgere, kommuner og regionen. Succesen er der flere årsager til, men den væsentligste er, at alle...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.