Sygeplejersker vil inddrages mere i almen praksis Det nære sundhedsvæsen kan blive bedre, hvis almen praksis samarbejder mere med sygeplejersker. Alligevel bliver faggruppen ignoreret i Region Hovedstadens forslag til en ny praksisplan, mener Dansk Sygeplejeråd.

Tidspressede praktiserende læger kan med fordel uddelegere flere opgaver til sygeplejersker. Alligevel bliver sygeplejerskerne stort set ignoreret i forslaget til den nye praksisplan i Region Hovedstaden, mener Dansk Sygeplejeråd, som i et høringssvar opfordrer til, at faggruppen bliver inddraget mere i planerne for almen praksis. »Der er en forventning om, at vi får det nære sundhedsvæsen til at fungere optimalt. I den forbindelse er kliniksygeplejerskerne ret væsentlige. Derfor har vi en forventning om, at vi bliver inddraget i den færdige...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind