Sygeplejersker ønsker borgerfokus og uddannelse

Sygeplejersker ønsker borgerfokus og uddannelse I fremtiden er det borgeren, der er i centrum for et sammenhængende sundhedsvæsen, hvor de kommunale sygeplejersker er bedre kvalificeret til at løfte flere komplicerede opgaver. I hvert fald hvis det faglige selskab for kommunalsygeplejersker skal bestemme.

»I bliver den primære relation for borgerne. Sygehusene fikser bare det, der er gået i stykker, og så er det jer, der får borgerne tilbage på banen. Derfor er I så super vigtige!« Sådan sagde fremtidsforsker Marianne Levinsen fra Center for Fremtidsforskning, da hun mandag 7. marts talte foran et par hundrede kommunal ansatte sygeplejersker, der var samlet i Korsør til årsmøde i Fagligt Selskab for Sygeplejersker i Kommunerne, og her blev de budt på syv timer, der handlede om det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind