Roskilde skaber læringsrum med demens i centrum Teorien skal kobles direkte til praksis med demente borgere i Roskilde Kommune. Her skal der skabes læringsrum, hvor tværfaglige medarbejdere kan fordybe sig og få et kompetenceløft.

Et læringsrum med tid til fordybelse om demens, hvor konkrete borgere er eksemplerne. Det er ideen bag et nyt tiltag i Roskilde Kommune, der skal give hjemmeplejens medarbejdere et kompetenceløft. Roskilde Kommune er blandt de 32 kommunale, regionale og private projekter, der har fået tildelt midler fra puljen på 90 mio. kr. fra Den nationale demenshandlingsplan. Formålet med puljen er at styrke frontpersonalets praksisnære viden om demens. Og her er læringsrummet en del af Roskilde Kommunes projekt. Kommunen satser meget...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.