Her kører speciallægen 152 km for at møde patienterne I Lolland Kommune kommer speciallæger i blodsygdomme på besøg i Nakskov Sundhedscenter for at følge op på de patienter, der ellers skulle hele vejen til Roskilde. Det er en fordel for både patienter og læger, mener den ansvarlige overlæge.

En gang om måneden sætter Bodil Himmelstrup, overlæge ved Hæmatologisk afdeling (afdeling for blodsygdomme, red.) på Roskilde Sygehus, sig bag rattet i sin bil og kører den 152 km lange tur fra Roskilde Sygehus til Nakskov Sundhedscenter på Lolland. Normalt plejer det ellers at være et vilkår, at patienterne selv transporterer sig enten i egen bil, med offentlig transport eller med flextrafik for at blive tilset af en speciallæge, når de skal til opfølgningssamtale på Hæmatologisk afdeling i Roskilde. Men...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.