Inge Jekes, formand for de kommunale sygeplejersker, håber, at Finanslovens 125 mio. kr. årligt til værdig ældrepleje skal gå til kompetenceudvikling af ledere og medarbejdere.

Finanslov giver penge til værdig ældrepleje, mens coronapakke ikke skænker kommuner ekstra midler Sygehusvæsenet får 1 mia. kr. til at klare sig igennem en hård vintersæson. Formand for kommunale sygeplejersker ærgrer sig over, at kommuner ikke er del af vintercoronapakke. Der er penge til det kommunale sundhedsvæsen i Finansloven, men andelen af midlerne får blandet modtagelse.

Der er penge på vej til det kommunale sundhedsvæsen fra Finansloven for 2022, hvor der er sat midler af til værdig ældrepleje og tandplejeområdet. Regeringen har også fundet penge til en coronavinterpakke på 1 mia. kr. til det trængte sygehusvæsen. Inge Jekes, formand for Det Faglige Selskab for Sygeplejersker i Kommunerne undrer sig dog over, at kommunerne ikke er en del af vinterpakken. »Det er godt, at regionerne har fået penge, og de er meget tiltrængte. Men det er ikke...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind