Syddanmark vil være den landsdel med færrest rygere
Syddanmark har sat konkrete måltal for indsatser i ny sundhedsaftale for bl.a. antal rygere og unge, der mistrives. »Vi skal nemlig ikke bare have en sundhedsaftale, vi tager ned fra hylden og kigger på,« siger Henning Ravn (V), byrådsmedlem i Esbjerg Kommune og næstformand i sundhedskoordinationsudvalget.

Syddanmark vil være den landsdel med færrest rygere Konkrete mål i ny sundhedsaftale og opfølgningsmøder skal sikre, at Syddanmark får færre rygere, siger Henning Ravn (V), byrådsmedlem i Esbjerg Kommune og næstformand i sundhedskoordinationsudvalget.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.