Her er regeringens udspil til en sundhedsreform Under tre hovedoverskrifter har regeringen præsenteret sit udspil til en sundhedsreform, der skal skabe et paradigmeskift for forebyggelsesindsatsen, styrke kvaliteten i det nære sundhedsvæsen og give mere tid til den enkelte patient.

Ny retning for forebyggelse Ny aldersgrænse for salg af al alkohol på 18 år Regeringen vil sætte aldersgrænsen for salg af al alkohol op til 18 år. Den højere aldersgrænse skal kombineres med en ambitiøs national alkoholhandleplan, som sætter fokus på tiltag, der understøtter sunde ungdomsfællesskaber. Samtidig inviteres ungdomsuddannelserne til at tage medansvar for at gøre op med unges drukkultur i tilknytning til uddannelserne Nikotinfri Generation 2010+ Regeringen har vision om en 100 pctnikotinfri fremtid. Det kan indebære at forbyde...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind