Demensudredning skal samles på færre enheder Nye anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen lægger op til færre og mere tværfaglige enheder for demensudredning. Det skal give en højere og mere ensartet kvalitet for mennesker med demens.

Der skal være en højere og mere ensartet kvalitet, når mennesker skal undersøges for demens. Det står der i Sundhedsstyrelsen nye anbefalinger til organisering af udrednings- og behandlingsenheder for demens. Det skal bl.a. ske ved at samle udredningen for demens og behandling på færre og mere tværfaglige enheder, hvilket falder i tråd med et af initiativerne i demenshandlingsplanen under fokusområdet om tidlig opsporing og bedre kvalitet i udredning og behandling af demens. »I dag foretages udredning af demens på mange...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.