Tidlig opsporing skal sikre ældres helbred Sundhedsstyrelsens nye anbefalinger skal støtte kommunerne i deres arbejde med tidlig opsporing for at undgå forværring af helbredstilstand og funktionsevne hos ældre.

Sundhedsstyrelsen har udgivet nye anbefalinger  til tidlig opsporing af forringet helbredstilstand og nedsat funktionsevne hos ældre mennesker. Anbefalingerne skal støtte kommunerne i arbejdet med tidlig opsporing for at undgå forværring af helbredstilstand og funktionsevne. Det skriver Sundhedsstyrelsen i en pressemeddelelse. »Vi har valgt de redskaber, som bliver brugt mest i kommunerne til tidlig opsporing, og så har vi præciseret arbejdsgange og kompetencer,« siger Lone Thomsen, der er sektionsleder i Sundhedsstyrelsens Enhed for Ældre og Demens. I udgivelsen præsenteres også to...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.