Leder efterlyser et mere konstruktivt tilsyn

Leder efterlyser et mere konstruktivt tilsyn Retorikken omkring plejehjemstilsyn kunne trænge til en opdatering. Det mener en decentral leder for 16 plejecentre, der efterlyser et mere konstruktivt sprog og en mere lærende tilgang.

Når vi hører om plejehjem i pressen, er det ofte de negative historier, der får spalteplads. Og det er måske ikke så mærkeligt. For når Sundhedsstyrelsen laver tilsyn, er retorikken i rapporterne præget af kritiske ord og udtryk, og det kan betyde, at den brede offentlighed får et dårligere indtryk af plejehjemmenes indsats end nødvendigt. Det mener i hvert fald Inge Kromann Hansen, der er decentral leder i Personlig og Praktisk Hjælp i Lolland Kommune, hvor hun er ansvarlig for...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind