Selvhjulpen i eget liv – også i livet med demens I Esbjerg Kommune har vi udarbejdet et sæt spilleregler, der kan guide udvikling og design af fremtidens løsninger på demensområdet. Målet er, at borgere med demens kan leve et værdigt liv i eget hjem længere.

Demens er en af fremtidens store sundhedsudfordringer. Ca. 90.000 danskere lever i dag med en demenssygdom, og tallet er i kraftig stigning. For den, der rammes af demens, bliver det pludseligt en udfordring at tage på ferie, at finde rundt i byen, at handle ind, at begå sig i sociale sammenhænge, at tage tøj på etc. Det bliver med andre ord svært at opretholde et normalt og værdigt liv. Pårørende til demensramte oplever ofte utryghed og frygt for, at deres...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind