Norsk demensindsats kan inspirere dansk handlingsplan Sundhedsminister Sophie Løhde og repræsentanter fra Folketinget har besøgt Norge for at se nærmere på landets behandling af demente. Erfaringerne kan komme med i den nye nationale handlingsplan, som er på vej på området.

Norsk ældreomsorg og erfaring med at behandle demente, kan give idéer til indhold af ny dansk demenshandlingsplan, som forventes at blive fremlagt senere på året. I sidste uge besøgte sundhedsminister Sophie Løhde (V) og repræsentanter fra Folketingets Sundhedsudvalg nemlig Norge, for at se nærmere på de norske erfaringer med behandling af demente. »Lige nu indhenter jeg inspiration til planen både i Danmark og i udlandet, og Norge er oplagt, fordi der er meget fokus på, hvordan man kan forbedre indsatsen...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.