Sophie Løhde

Løhde: Regeringen vil lave handleplan for demens På KL’s Ældrekonference i dag lovede sundheds- og ældreminister Sophie Løhde (V), at regeringen vil afsætte et trecifret millionbeløb til en handlingsplan for demensområdet, der skal løbe fra 2015-2025.

Sundheds- og ældreminister Sophie Løhde valgte den internationale Alzheimers-dag, 21/9, til at præsentere et af regeringens første store udspil på ældreområdet: En handleplan for demensområdet, der skal udstikke retningen for den danske indsats mod demenssygdomme fra 2015-2025. »Min tale til jer er startskuddet på en proces, der skal løbe fra nu af og til foråret. Til den tid håber vi at have en fælles plan, som udstikker retningslinjerne for udviklingen af demensområdet indtil 2025,« fortalte Sophie Løhde, som lovede ‘et...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.