Sophie Løhde

Demensvenlige kommuner gav ministeren gode råd Forud for regeringens arbejde med en demenshandleplan var sundheds- og ældreminister Sophie Løhde (V) på besøg hos Demensalliancen. Her fik hun overrakt en pakke med erfaringer fra de seks kommuner, der arbejder for at få stemplet 'demensvenlige'.

150 eksperter og fagfolk fra kommuner, organisationer og virksomheder har de sidste seks måneder arbejdet målrettet for at gøre Danmark demensvenligt via initiativet Demensalliancen, og seks af landets kommuner har sat sig i spidsen for indsatsen i projektet Demensvenlig Kommune. I sidste uge overrakte formand for Dansk Sygeplejeråd så sundheds- og ældreminister Sophie Løhde den viden, som projektet indtil videre har genereret, skriver Dansk Sygeplejeråd. »Det er vigtigt, at vi får taget hånd om demensudfordringen nu, og at vi gør...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind