Minister har fået første input til national demensplan En lang række organisationer var mandag samlet hos sundhedsminister Sophie Løhde (V), hvor de kom med input til den kommende demenshandlingsplan. Kommunal Sundhed har spurgt tre deltagere om deres ønsker.

Mandag fik en række organisationer, selskaber og fagfolk første mulighed for at præge regeringen kommende demenshandlingsplan, da sundheds- og ældreminister Sophie Løhde havde inviteret til rundbordssamtale i ministeriet. På mødet fik parterne blandt andet mulighed for fem minutters ‘elevatortale’, hvor de kunne præsentere de væsentligste synspunkter. Med om det runde bord sad bl.a. Lone Vasegaard, der er formand for de danske demenskoordinatorer, Lægeforeningens formand Andreas Rudkjøbing og Gunver Lillevang fra Praktiserende Lægers Organisation. De fortæller samstemmende, at stemningen på mødet var god, og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind