Oprydning i Fælles Medicinkort fortsætter næste år

Oprydning i Fælles Medicinkort fortsætter næste år Aftalen om praktiserende lægers oprydning i det Fælles Medicinkort udløber ved årsskiftet, men ikke alle kommuner er færdige. Der er endnu ikke en plan for, hvordan aftalen med de praktiserende læger skal fortsætte i det nye år.

Oprydningen i FMK er stadig ikke helt færdig, og det er usandsynligt, at alle kort, hvor det er relevant med en gennemgang, bliver færdige, inden aftalen udløber ved årsskiftet, vurderer Kommunernes Landsorganisation (KL). »Det går meget godt med at få ryddet op, men der er ingen tvivl om, at ikke alle kommuner når helt i mål inden udgangen af 2015. Det kan skyldes, at kommunerne har været i udbud med deres IT-systemer. Vi taler i øjeblikket med PLO og regionerne...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind