Sophie Løhde

Regeringen skærer stort på forebyggelse Flere hundrede millioner til forebyggelsesområdet, der blev afsat af den tidligere regering, bliver nu omprioriteret. Det skaber bekymring hos både fagfolk og opposition.

Ekstra sundhedspleje til børn af udsatte borgere, en styrket kronikerindsats og bedre hjælp til selvmordstruede er blandt de af den tidligere regerings planlagte initiativer, som V-regeringen nu lægger ned. Bl.a. kunne Kommunal Sundhed i foråret berette om en forebyggelsespakke til 194 mio. til bl.a. stofindtagelsesrum, som nu alligevel ikke bliver til noget. Det skriver Altinget. Også et større fokus på patientinddragelse og helbredstjeks til særligt udsatte grupper er blandt initiativerne, der ikke overlevede regeringsskiftet. »Isoleret set synes vi, det er uheldigt,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind