Ældre bliver fokuspunkt i økonomi­forhandlinger Økonomiforhandlinger mellem regeringen og kommunerne er i gang. Ældreområdet bliver et hovedpunkt, da KL’s formand Martin Damm (V) mener, at de er nødt til at drøfte det demografiske pres.

De politiske økonomiforhandlinger mellem kommunerne og regeringen er gået i gang. Tirsdag mødtes formanden for Kommunernes Landsforening (KL), Martin Damm (V), og næstformand Jacob Bundsgaard (S) til første sættemøde med regeringen. Martin Damm beskriver tirsdagens møde som et klassisk sættemøde, hvor regeringen fortalte, hvordan de ser verdenen, mens de i KL beskrev deres synspunkter. En af hovedpointerne i kommunernes udspil ligger i serviceområdet. »Vi ser et demografisk pres ind mod kommuner hovedsageligt fra ældreområdet, hvor det vokser stigende. Vi kan...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.