Foto: Lise Balsby

Nye muligheder i Fredericia Sundhedshus lokker læger til Fredericia Kommune har lyttet til de praktiserende læger, da de skulle indrette det nye sundhedshus. Det har fået 13 læger til at sige ja tak til en praksis i sundhedshuset, heriblandt fem nye læger til kommunen.

I Fredericia Sundhedshus er der i øjeblikket en praktiserende læge med egen klinik. Til marts kommer der to unge praktiserende læger, der slår sig ned i sundhedshuset, flere kommer til i løbet af sommeren, og når alle praktiserende læger er flyttet ind i sundhedshuset, vil der være 13 praktiserende læger til stede. Fredericia Kommune købte Fredericia Sygehus af regionen, og den er i fuld gang med at blive ombygget til et sundhedshus. I processen har kommunen inddraget Praktiserende Lægers Organisation...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.