Beboerne i Vollsmose kan nu se frem til at få deres egen praktiserende læge
I sundhedshuset VIVO har det længe været et ønske at få en praktiserende læge som nabo. Leder af sundhedsklinikken i Vollsmose Louise Damgaard har derfor i anledeningen af åbningen taget en plante med til lægehusets ejer Peder Ahnfeldt-MollerupFoto: Alex Tran

Beboerne i Vollsmose kan nu se frem til at få deres egen praktiserende læge Bedre kronikerbehandling og ældre borgeres kortere afstand til lægen fremhæves som gevinster, efter at Vollsmose har fået sit første lægehus i mere end 15 år. Professor i indvandrermedicin påpeger, at succesen afhænger af, om det lykkes at holde på ­lægerne i længere tid.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.