Nu bliver sundheds- og ældreområdet tænkt sammen – eller hvad? Uanset hvad man mener om den nye regering, er der sket et nybrud, der lettede: Ældreområdet og sundhedsområdet er blevet tænkt sammen i ét ministerium!

Nu bliver der måske endelig en reel mulighed for at tænke sundheds – og ældreområdet sammen. Og det er ellers ikke så let: Ældreområdet er i udgangspunktet styret af serviceloven og har en mangeårig tradition for at tænke i leve-bo-miljøer og omsorg og at styre via tid og paragraffer. Standarderne på ældreområdet har traditionelt handlet om serviceniveau, og ikke kvalitet. Sundhedsområdet er derimod styret af sundhedsloven, har fokus på behandling og pleje og er styret af faglige standarder og aktivitetstal....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind