Fagligt og relationelt overskud er forudsætningen for god ældrepleje Når medierne flyder over med fortællinger om ældre, der ikke bliver passet ordentligt på plejehjemmene, skal forklaringen findes et sted midt imellem for få ressourcer og dårlig ledelse. Og løsningen er sværere at finde end som så.

Atter er medierne fyldt med historier om ’Svend der kun må tisse 4 gange om dagen’ eller ’Demente Jørn, der ligger med fyldt ble på plejehjemmet’. Som jeg skrev i en tidligere blog ‘Modfortælling savnes’, påvirker det os alle, når dårlige forhold omtales i pressen. Beretningerne giver anledning til at fremføre forskellige synspunkter og forslag til løsninger på problemet. På den ene side står de, der siger, at det handler om, at få flere ressourcer – primært i betydningen: mere...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind