Sundhedsstyrelsen udgiver forebyggelseshåndbog for ældreområdet En ny håndbog skal kvalificere kommunerne til at hjælpe ældre med at bevare deres sundhed, trivsel og funktionsevne længst muligt.

Forebyggelse handler også om ældre, og om, at de kan bevare deres deres sundhed, trivsel og funktionsevne længst muligt. Og netop dét er temaet for en nye håndbog, der desuden følges op af en række kommunale temadage. Håndbogen ”Forebyggelse på ældreområdet – håndbog til kommunerne” skal understøtte kommunerne i deres forebyggende arbejde på ældreområdet, så de ældre borgere kan have det bedst muligt og leve et selvstændigt og meningsfuldt liv længst muligt. Det skriver styrelsen i en pressemeddelelse. Håndbogen ser på seks temaer: ”fald”, ”fysisk...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind