Minister fremlægger handleplan for demente Sundheds- og ældreminister Sophie Løhde (V) har præsenteret et oplæg til regeringens nye nationale demens-handleplan. Lægeforeningen er positiv.

Tre nationale mål understøttet af 27 konkrete initiativer skal danne baggrunden for fremtidens arbejde på demensområdet. Det afslørede sundhedsminister Sophie Løhde (V) i dag på et pressemøde i Kolding. Flere kommuner skal kunne kalde sig for såkaldte ‘demens-venlige kommuner’, langt flere demente skal udredes og have en specifik diagnose, og så skal forbruget af anti-psykotisk medicin blandt mennesker med demens nedsættes med 50 pct. frem mod 2025, fremgår det af oplægget til planen. Handleplanen skal give svar på, hvordan det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind