Kommuner roser ambitioner men frygter bureaukrati i demens­handleplan Der er fornuftige takter i den nye demenshandleplan, vurderer både KL og sundhedschefernes organisation, der dog ærger sig over bureaukratisk puljefinansiering.

Regeringens nye demenshandleplan med 27 punkter, der skal forbedre demensudredning- og behandling i Danmark bliver godt modtaget. Sundheds- og ældreminister Sophie Løhde (V) præsenterede planen ved KL’s ældrekonference, og fra kommunerne er der ros til udspillet, der blandt andet sætter fokus på opsporing, pleje og de pårørende. »Demens er en sygdom, der stort set påvirker os alle – enten fordi vi selv rammes, eller fordi en af vores kære rammes. Vi skal sikre, at disse borgere kan få et værdigt liv,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind