Løhde samlede østjysk inspiration til demenshandlingsplan Sundheds- og ældreminister Sophie Løhde besøgte mandag flere østjyske kommuner for at samle inspiration til regeringens nationale demenshandlingsplan.

Sundheds- og ældreminister Sophie Løhde (V) var mandag i østjylland, hvor hun besøgte kommunerne Aarhus, Randers, Nord- og Syddjurs for at forberede regeringens kommende nationale demenshandlingsplan. Det fremgår af en pressemeddelelse på Sundheds- og ældreministeriets hjemmeside Ministeren mødte undervejs på sin østjyske rundtur en række lokale, der på forskellig vis har demens tæt på livet. Ministeren prioriterer disse møder højt, da hun mener, at det er vigtigt at komme ud og besøge de kommuner, som har megen fokus på indsatsen...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.