Sophie Løhde

Minister kaldt i samråd om vold i ældreplejen Sundheds- og ældreudvalget kalder sundhedsministeren i samråd om vold i hjemme- og ældreplejen. Ministeren bedes blandt andet redegøre for udviklingen i antallet af sager og for betydningen af de aktuelle besparelser på de kommunale budgetter.

Folketingets Sundheds- og ældreudvalg har kaldt sundhedsminister Sophie Løhde (V) i samråd om vold og arbejdsmiljø i hjemme- og ældreplejen i kommunerne. I samme ombæring er ministeren blevet overøst med en bye af spørgsmål, som er stillet af tidligere sundhedsminister Astrid Krag (S). Krag har blandt andet bedt ministeren redegøre for, hvilken betydning de kommunale besparelser som følge af regeringens omprioriteringsbidrag i 2016 har for antallet af vold og trusler i ældreplejen. Der bliver også spurgt til udviklingen de seneste 10 år i antallet...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.