Regeringens finanslovforslag for 2022 byder ikke på mange nye penge til sundhed og ældre.Foto: Morten Fauerby

Det står der om sundhed og ældre i regeringens finanslovsudspil for 2022 Finansministeren præsenterede mandag regeringens finanslovsudspil for 2022, hvor der bl.a. er afsat midler til nærhospitaler, men ingen til psykiatrien. FOA's formand ønsker, at kommunerne får større frihed gennem flerårige budgetrammer.

Sundhedsaftale, psykiatriplan og problemer med rekruttering. Der er mange opgaver på sundhedsområdet, der presser sig på, når COVID-19 snart ser ud til ikke længere at være sundhedsvæsenets førsteprioritet. Men til trods for de mange store arbejdsopgaver fylder sundhed ikke meget i regeringens finanslovsforslag for 2022, der mandag blev præsenteret af finansminister Nicolai Wammen (S). Dog er der afsat en reserve på ca. 4 mia. kr. til at håndtere fortsatte udfordringer med COVID-19 i 2022. Tanken er, at reserven løbende skal...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind