KL frygter begrænset effekt af demensplan Finansieringen af ambitionerne i regeringens demenshandlingsplan efterlader kun meget små beløb til hvert enkelt indsatsområde, påpeger KL i et høringsvar.

4,35 mio. kr. Det er, hvad der i gennemsnit kan blive om året til de 27 indsatsområder i regeringens Demenshandleplan, som sundheds- og ældreminister Sophie Løhde (V) præsenterede ved KL’s ældrekonference i september. Det regnestykke gør ifølge Kommunernes Landsforening, at pengene »kun rækker til et meget begrænset løft i forhold til de enkelte initiativer,« fremgår det af organisationens høringssvar til handleplanen. KL er ellers overordnet godt tilfreds med planen, der indeholder »en række væsentlige punkter, som KL støtter,« bl.a. at kapaciteten på demensudredningsklinikkerne...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind