Thomas Adelskov

Adelskov: Svært at være utilfreds med ældreplan Kommunerne bliver i vid udstrækning begunstiget i den handlingsplan for ældremedicinske patienter, der netop er vedtaget. Det glæder formanden for Social- og sundhedsudvalget i KL, Thomas Adelskov (S).

»Vi rammer plet i forhold til det, vi i flere år har peget på, nemlig behovet kommunal kapacitet og kompetencer, der kan imødegå at borgerne udskrives tidligere og har længere til sygehusene.« Sådan siger formand for Social- og sundhedsudvalget i KL, Thomas Adelskov (S), efter at partierne bag finansloven har vedtaget fordelingen af 805 mio. kr. til en handlingsplan for ældre medicinske patienter. »Det er jo svært at være utilfreds, når man i store træk får det, man beder om. Vi...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind