Foto: FOA

Fælles håndslag om fremtidens ældrepleje møder kritik: »Der er rigtig meget snak og knap så meget action« FOA, Ældre Sagen, KL og Social- og Ældreministeriet blev fredag i sidste uge enige om et charter på ældreområdet, som skal udstikke rammerne for fremtidens ældrepleje. Men håndslaget møder kritik hos Konservative, som efterspørger mindre snak om gnidningsløse værdier og mere konkret handling. Både FOA og Socialdemokratiet mener, at kritikken rammer uden for skiven.

Selv om det ikke lykkedes at ‘tøjre regeringen til masten’ og dermed helgardere ældreplejen mod truslen fra en perfekt storm bestående af 69.000 flere danskere over 70 år i 2025 og et behov for 42.000 nye SOSU-ansatte frem mod 2030, så er formand for FOA’s social- og sundhedssektor, Torben Klitmøller Hollmann, tilfreds med sidste uges håndslag på det fortsatte arbejde med ældreområdet. Charteret her er et tegn på, at vi holder fast i de vedvarende ændringer på ældreområdet. Det er...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind