Patientforeninger får indflydelse på tilsyn Styrelsen for Patientsikkerhed vil have patienter og patientforeninger med ved bordet, når tilsyn og patientrettet kommunikation skal tilrettelægges.

Patienter og patientforeninger skal inddrages langt mere. Det er målet for en ny strategi, som Styrelsen for Patientsikkerhed fremlægger på torsdag. »Patienterne kan hjælpe os med at gøre vores arbejde bedre,« siger direktør for Styrelsen for Patientsikkerhed, Anne-Marie Vangsted. Konkret har styrelsesdirektøren tænkt sig at række ud til de danske patientforeninger og invitere dem med til arbejdet med at tilrettelægge styrelsens tilsyn med sundhedsvæsenet. Med etableringen af det risikobaserede tilsyn ved årsskiftet fik styrelsen ansvaret for tilsyn med hele sundhedsvæsenet, lige...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind